UTILITEITSBOUW

Van zorg en onderwijs tot logistiek en bedrijfsleven. Onze specialisten kennen de specifieke eisen, regels en ontwikkelingen in deze branches door en door. De vergrijzing, Het Nieuwe Werken, Het Nieuwe Leren en de toenemende behoefte aan verduurzaming en vervanging, stellen hoge eisen aan de omvang, functionaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid van gebouwen. Met ervaring in de utiliteitsbouw en een optimale procesbeheersing, kunt u rekenen op een mooi, functioneel en duurzaam gebouw. Op tijd opgeleverd en binnen budget gerealiseerd.

Bouwen doen we samen

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is een dynamisch bedrijf.

Eigentijds bouwen is een kwestie van efficiƫnt organiseren, op dat professionalisme kunt u ons aanspreken, zoals u ook op ons mag rekenen als adviseur en begeleider. Ook hebben wij contacten met diverse architecten om u zo breed mogelijk pakket aan te bieden.

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is actief op het gebied van; nieuwbouw huizen, kantoren, winkelpanden,horecapanden en bedrijfspanden. Ook zijn wij uw aanspreekpunt met betrekking tot verbouwingen en renovatie van klein tot groot.

Aangesloten bij:

Offerte Aanvragen

Van den Tillaart Bouw

Lieshoutseweg 76
5708 CK Helmond
T: 0492743010
E: info@tillaart-bouw.nl

Offerte?