PARTICULIERE WONINGBOUW

Gaat u een nieuwe woning bouwen? Wij maken het gevoel van thuiskomen.

Wanneer u bij het bouwen van uw nieuwe woning kiest voor Bouwbedrijf Nick van den Tillaart dan kiest u voor een woning waarin u zich echt thuis gaat voelen.

In ons bestaan hebben we enkele vrijstaande woningen gebouwd. Voor klanten met eigen wensen en ideeën. Dat is de basis om samen tot iets moois te komen.
Maar daarnaast helpen wij graag wanneer u nog op zoek bent naar uw wensen en ideeën. We werken dan eerst de hoofdlijnen uit. Pas nadat u tevreden bent over het ontwerp gaan we over tot het invullen van de details.Onze passie is om de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijs te leveren. Dit door de nieuwste bouwtechnieken te combineren met het vakmanschap van onze eigen mensen. En dat alles volgens een heldere afspraak en planning. Uiteraard bieden wij u absolute zekerheid omdat we bouwen onder volledige Woningborg garantie.

Bouwen doen we samen

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is een dynamisch bedrijf.

Eigentijds bouwen is een kwestie van efficiënt organiseren, op dat professionalisme kunt u ons aanspreken, zoals u ook op ons mag rekenen als adviseur en begeleider. Ook hebben wij contacten met diverse architecten om u zo breed mogelijk pakket aan te bieden.

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is actief op het gebied van; nieuwbouw huizen, kantoren, winkelpanden,horecapanden en bedrijfspanden. Ook zijn wij uw aanspreekpunt met betrekking tot verbouwingen en renovatie van klein tot groot.

Aangesloten bij:

Offerte Aanvragen

Van den Tillaart Bouw

Lieshoutseweg 76
5708 CK Helmond
T: 0492743010
E: info@tillaart-bouw.nl

Offerte?