SERVICE EN ONDERHOUD

Nick van den Tillaart Bouw verricht dagelijks de veelvoorkomende werkzaamheden als onderhoudswerk en schadeherstel. Vaak gaat het om kleinere opdrachten, die voor de particuliere (en zakelijke) opdrachtgever van groot belang zijn.

Snel kunnen inspelen op de behoefte van de klant. Bouwbedrijf van den Tillaart staat voor u klaar, of het nu gaat om een reparatie van inbraak- water- of brandschade, wij staan voor u klaar. Maar ook opdrachten voor mutatie onderhoud en klachten afhandeling van Woningbouw Verenigingen behoort tot onze werkzaamheden.

Bouwen doen we samen

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is een dynamisch bedrijf.

Eigentijds bouwen is een kwestie van efficiƫnt organiseren, op dat professionalisme kunt u ons aanspreken, zoals u ook op ons mag rekenen als adviseur en begeleider. Ook hebben wij contacten met diverse architecten om u zo breed mogelijk pakket aan te bieden.

Bouwbedrijf Nick van den Tillaart is actief op het gebied van; nieuwbouw huizen, kantoren, winkelpanden,horecapanden en bedrijfspanden. Ook zijn wij uw aanspreekpunt met betrekking tot verbouwingen en renovatie van klein tot groot.

Aangesloten bij:

Offerte Aanvragen

Van den Tillaart Bouw

Lieshoutseweg 76
5708 CK Helmond
T: 0492743010
E: info@tillaart-bouw.nl

Offerte?